Yvonne Luijkx-Warbroek

Yvonne Luijkx-Warbroek

Ik ben Yvonne Luijkx-Warbroek geboren en getogen in D’Ekker. Samen met Rien ben ik als raadslid actief voor de BPV. Ik heb bijna 20 jaar gewerkt bij de publieksafdeling van de gemeente Veldhoven en heb als ambtenaar van de burgerlijke stand vele nieuwe Veldhovenaartjes geregistreerd. Met name de geboorteaangiften in het ziekenhuis waren leuk om te doen en een voorbeeld van excellente Dienstverlening. Als de mensen niet naar jou toe kunnen komen, ga je naar de mensen toe. Iedereen is nog steeds erg tevreden met deze service.

Mensen vinden het prettig om geholpen te worden door bekwame ambtenaren die zich niet verschuilen achter regeltjes maar daadwerkelijk met oplossingen komen. Zelf heb ik ook altijd op deze manier mensen geholpen aan de balie, in het ziekenhuis of bij de complexe aanvragen voor het organiseren van evenementen.

Ouderen hebben vaak vragen over de procedures bij de gemeente. Die zijn vaak zeer complex. Ik wil me inzetten om deze complexe vragen te vereenvoudigen en het voor alle inwoners gemakkelijker te maken om toegang te verkrijgen tot de diensten van de gemeente. Ook hier geldt: als de mensen niet naar jou kunnen komen, ga je naar de mensen toe.

Dus wie weet, tot binnenkort.