Rommelige vergadering!

De laatste besluitvormende raadsvergadering van 19 februari 2019 stond bol van interrupties en gekissebis. De coalitie had nogal moeite met de kritiek richting de wethouder door de oppositie over het maatregelenpakket De Run en het GVVP (Gemeentelijke Verkeer en Vervoer Plan). Zij vonden het nodig om hem opzichtig te steunen. Voor de kijkende burger was dit volgens ons niet zo duidelijk. Die dachten er waarschijnlijk anders over.

Uiteindelijk was iedereen het er wel over eens dat de bereikbaarheid van De Run noodzakelijk is voor Veldhoven. De manier waarop het allemaal tot stand gekomen is, verdient niet de schoonheidsprijs maar het is wel een goed plan voor Veldhoven.

Wij als BurgerPartij Veldhoven hebben nog wel nadrukkelijk aandacht gevraagd voor het welzijn en de inbreng van onze burgers. Het belang van ASML en andere bedrijven is ook voor onze partij duidelijk. Ze zorgen voor werkgelegenheid en ook de medewerkers dragen bij aan de consumptie en daar profiteren onze ondernemers in het City Centrum ook van.

Dat wil echter niet zeggen dat we alleen naar de grote bedrijven moeten luisteren. Voor BurgerPartij Veldhoven zijn alle inwoners erg belangrijk en blijven altijd aandacht vragen voor hun belangen. Niet alleen aanhoren maar ook luisteren naar alle burgers is belangrijk.

Fractievoorzitter van de BPV

Rien Luijkx