Rien Luijkx

“Wij (de gemeente) zijn er voor de inwoners, bedrijven en instellingen en niet andersom. Als BurgerPartij zijn we er voor alle Veldhovenaren en hebben we extra aandacht voor de positie van onze ouderen.”

Ik ben Rien Luijkx en de fractievoorzitter van de BPV.

Ik ben jarenlang werkzaam geweest bij de gemeente Veldhoven en heb veel ideeën over wat er beter kan bij de gemeentelijke dienstverlening.

Als afdelingshoofd Publiekszaken heb ik de dienstverlening in Veldhoven mede vorm gegeven en weet als geen ander wat er van een dienstverlenende organisatie verwacht wordt.

Als raadslid wil ik aandacht vragen om de dienstverlening voor iedereen binnen de gemeente Veldhoven toegankelijker te maken en te optimaliseren.

Ik ben van mening dat de inwoners, bedrijven en instellingen in Veldhoven meer mogen verwachten van een dienstverlenende organisatie als een gemeente. Alle producten die een gemeente levert, vallen onder dienstverlening, of het nu gaat om een paspoort, vergunning, uitkering, voorziening of subsidie. 

Samen met de andere mensen van de BPV ga ik me inzetten om het voor de Veldhovenaren aangenamer te maken om gebruik te maken van de diensten van de gemeente Veldhoven.

Hopelijk tot snel, ergens in Veldhoven.