Mónica Feijóo Paz

Monica Feijoo Paz

Ik ben Mónica Feijóo Paz, steunfractielid van de BurgerPartij Veldhoven. Van oorsprong kom ik uit Spanje. Achttien jaar geleden kwam ik naar Nederland om wat buitenlandse werkervaring op te doen. Via Eindhoven kwam ik in Veldhoven terecht. Veldhoven heeft mijn hart verovert en is mijn “thuis” geworden.

Ik ben werkzaam als generaal manager binnen de IT sector en mijn achtergrond in Spanje was marketing en public relations bij een mediabedrijf. Om deze functies optimaal uit te kunnen voeren, moet je heel goed luisteren. Zeker als je naar je klanten toe succes wilt hebben.

Voor de gemeenschap gelden ook deze regels. Daarom daagt BPV alle burgers uit om zich te laten horen. Door te luisteren naar de burgers en de problemen aan te pakken, kunnen we samen een beter Veldhoven bouwen dat iedereen “thuis” kan noemen.