Arie Eliëns

Arie Eliëns

Arie Eliëns

Ik ben Arie Eliëns, 55 jaar. Alleenstaand en vader van 2 zonen. Sociaal en behulpzaam.  Momenteel werkzaam als Project Assistent ASML bij VDL ETG in Eindhoven. Geboren en getogen Veldhovenaar en al ruim 40 jaar woon ik in Zeelst. Ik heb een enorme werkervaring in diverse beroepen in diverse branches, zowel landelijk als Internationaal. Ik heb veel levenservaring, veel gereisd en met veel verschillende culturen te maken gehad . Het sleutelwoord is communicatie.     

Bij diverse verenigingen heb ik meerdere bestuursfuncties bekleed en bij mijn vorige baas Gielissen Interieur en Standbouw heb ik 2 jaar in de Ondernemingsraad (OR) gezeten.

Ook vaak te maken gehad met diverse instanties waarbij door de vele regelgeving en wetten je vaak door de bomen het bos niet meer ziet. Je word vaak van het kastje naar de muur gestuurd. Toen ik privé voor mijn ouders (Alzheimer) ook vaak vast liep bij organisaties van de overheid (SVB, CAK, CIZ) was voor mij de maat vol. De dienstverlening is veel te complex en te moeilijk voor de meeste mensen. Dit kan en moet beter, zodat het voor iedereen makkelijker word.

Dit is de reden waarom ik me heb aangesloten bij de BPV,  De lokale partij waar Dienstverlening één van de speerpunten van de partij is. Ik wil me graag inzetten en er zijn voor alle Veldhovenaren, jong en oud, zowel particulieren zakelijk!

Met vriendelijke groet,

Arie Eliëns